Energy Soles Daily 3mm

Comfort Energy Soles

 19,95

Wissen

Sands vormt zich naar de voet waardoor er een natuurlijk ondersteunend voetbed ontstaat dat te vergelijken is met blootsvoets lopen op zand. De schokopvang van de Energy Soles helpt blessures en vermoeidheid voorkomen door spieren en gewrichten te ontlasten.

Voor sporters Veel sporters gebruiken de Comfort Energy Soles ter verbetering van prestaties en preventie van blessures. Het materiaal komt na iedere stap terug in oorspronkelijke vorm en activeert het lichaam naar de volgende afzet. De hoge schokdemping helpt blessures te voorkomen. 

Voor dagelijks gebruik Soepel lopen en staan zonder klachten; geen vermoeidheid meer! De Energy Sole is eenvoudig te gebruiken in diverse schoenen en voorkomt klachten aan gewrichten en spieren die ontstaan bij veel of langdurig bewegen.  

Voor diabetici en hielspoor Bij klachten ten gevolge van diabetes verdeelt de Energy Sole druk over de gehele voet zonder oneffenheden. Ook bij hielspoor wordt pijn gereduceerd door de drukverdeling en verlicht de schokabsorptie pijnlijke klachten.   

Download hier de flyer van de Comfort Energy Sole

Maat

, , , , , , , , , , ,

Onderzoek

Proeven hebben uitgewezen dat de Comfort Energy Sole bij iedere neerkomende stap een gemiddelde schokreductie geeft van gemiddeld 100 Newton méér dan een normale zachte binnenzool. Deze reductie komt neer op zo’n +/- 10kg per stap. De schokopvang helpt klachten aan o.a. knie en rug te voorkomen waardoor ook medisch specialisten de zool aanraden.

FAQ

Wat is Sands materiaal? Sands is een van oorsprong dun en zeer elastisch materiaal dat zich in verbeterde vorm slim en huidvriendelijk aanpast aan de contouren van het lichaam. 

Kunnen de zolen in de was? De Comfort Energy Soles kunnen in de wasmachine wassen op 40ºC handwas. Het materiaal mag niet in de droger!

Kan ik er meteen op weglopen? De ademende structuur zorgt voor droge voeten, echter kunnen de zolen in de eerste weken iets warm aanvoelen maar dit verdwijnt na de gewenningsperiode.

Hoe zit het met slijtage? De zolen slijten vrijwel niet en gaan lang mee. Slijtage is echter wel afhankelijk van de toepassing en intensiteit van gebruik.

Welke maten en diktes zijn er beschikbaar? De inlegzolen passen in elke schoen en zijn verkrijgbaar in maat 36 t/m 47 in drie verschillende diktes: 3 mm (algemeen), 4,5 mm (sport) en 4,5mm (werkschoenen).

Passen de zolen ook in damesschoenen? Er zijn diverse zolen op de markt voor pumps en dameslaarzen. Maar omdat er weinig ruimte beschikbaar is voor een extra zool, hebben deze vaak onvoldoende demping. Juist in deze schoenen is demping essentieel omdat de druk geheel op de bal van de voet rust. Comfortable zit in een vergevorderd stadium om een dempende pump-zool te ontwikkelen. Meer nieuws volgt binnenkort!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Energy Soles Daily 3mm” te beoordelen

Andere suggesties…

 19,95