Spierbalsems

Spierbalsems werken verwarmend of verkoelend en kunnen pijn in de spieren verlichten. Het kan ingezet worden als warming-up, cooling down en bij pijn of blessures.

Toont alle 3 resultaten


Spierbalsem voor warming-up

De juiste voorbereiding bij sport is essentieel; de kans op blessures en spierpijn neemt hierdoor aanzienlijk af. Onze Sporza Warming-Up crème vervangt de warming-up niet, maar biedt wel een goede ondersteuning. Direct na het aanbrengen is het warmte effect merkbaar: de doorbloeding wordt verbeterd en de spieren worden opgewarmd zodat ze klaar zijn voor actie!

Cooling down showergel

Onze Cooling-down showergel combineert een sterk verkoelende showergel met een milde shampoo. Het geeft je lichaam weer nieuwe energie na het sporten en voorkomt na-zweten.

Spierbalsem voor blessures

De Sporza Spiergel geeft intense warmte waardoor het krampwerend en verlichtend werkt bij stijve spieren, pezen en gewrichten. Het is een product dat niet mag ontbreken in je sporttas. Ideaal als snelle eerste hulp bij kneuzingen, spierpijn of blessures. Het zorgt voor verlichting en maakt langer sporten mogelijk!