Healthcomfort - Comfortable

Comfortable ontwikkelt innovatieve producten
en beschermt uw lichaam

Comfort Hipprotector

Comfort Hipprotector

De Comfort Hipprotector is een comfortabele heup beschermer die op een eenvoudige manier de kans op een heupbreuk verkleind.

BESTEL NU
Comfort Support wear

Comfort Support wear

Comfortable Healthcare anti-bacteriële en ondersteunend stoma ondergoed is volledig elastisch en heeft een perfecte pasvorm op het lichaam zowel voor mannen als voor vrouwen.

BESTEL NU
Spring Diabetic Socks

Spring Diabetic Socks

De Spring Diabetic Active lijn zijn naadloze diabetici sokken vervaardigd van actieve stoffen met Crabyon. Anti-bacterieel, hemostatisch, en zeer comfortabel.

BESTEL NU
Sporza Actieve Verzorging

Sporza Actieve Verzorging

Sporza Actieve verzorging lijn ter voorkoming van blaren en voetschimmels, voor een betere doorbloeding, ter voorkoming van rusteloze benen en behandeling van Eelt en kloven

BESTEL NU

healthcare Nieuws

16 februari 2016

Nieuw in het assortiment “Comfort Support Wear”

Comfortable antibacterieel en ondersteunend ondergoed is volledig elastisch en heeft een perfecte pasvorm op het lichaam zowel voor mannen als voor vrouwen. Uitermate geschikt voor Stoma patiënten vanwege de hoge elastische tailleband waardoor het stoma zakje op zijn plaatst blijft en ongewild loskoppelen voorkomt.

Verder lezen

9 februari 2016

Comfortable partner van Sprint

COMFORTABLE PARTNER VAN SPRINT: Smart Prevention, Rehabilitation & INtervention Technologies for improved mobility. SPRINT is een nieuw Center of Research Excellence opgericht in 2011. Het richt zich op het verbeteren en herstellen van de mobiliteit van ouderen, een doel dat in onze sterk vergrijzende westerse samenlevingen steeds belangrijker wordt.

Verder lezen
  • “If hip protectors would be distributed in care or nursing homes and the elderly would actively be encouraged to wear them, the number of hip fractures would go down by 40%. This is the conclusion of a scientist of Hamburg University.”

  • “Er zijn ook onderbroeken met beschermkussentjes bij de heupen: het kan veel ellende voorkomen”

  • “De broek heeft aan beide kanten een zachte verdikking die de val moet breken. Uit onderzoek in andere landen bleek dat de heupbroek effectief is en er relatief minder ouderen iets breken”