Healthcomfort

Producten ter bescherming, ondersteuning en preventie voor dagelijks gebruik

Toont alle 18 resultaten


Altijd in beweging

We staan op. We zijn aan het werk, doen onze dagelijkse boodschappen en leiden een sociaal leven. We gaan uit eten, op bezoek en op vakantie. We sporten, we dansen, we wandelen Allemaal zaken die we als normaal beschouwen. Vanzelfsprekend zelfs. Maar niet voor iedereen, en niet voor altijd. Een zwakke knie, een versleten heup of een kneuzing, en bewegen is ineens niet meer zo vanzelfsprekend.

Comfortabel bewegen

Wanneer bewegen niet meer vanzelfsprekend is gaan we op zoek naar middelen die ons helpen om het leven te leiden dat we willen. Onze healthcomfort producten zijn gezondheidsbevorderende producten voor jong en oud. Producten ter bescherming en ondersteuning van het lichaam. Blijf in beweging en haal het beste uit jezelf met de juiste ondersteuning van Comfortable.

Diabetes sokken

Diabetes sokken zijn speciaal ontwikkeld om de oorzaken van een diabetische voet te bestrijden en voetproblemen te voorkomen. De sokken beschermen en zorgen voor extra comfort.

Valpreventie

Valpreventie is geen onderwerp waar mensen graag over praten. Toch is het een probleem dat aandacht verdient. Gemiddeld belanden op jaarbasis 88.000 mensen van 55 jaar en ouder op de spoedeisende hulp na een val.

Een heupbeschermer bestaat uit een comfortabel broekje met daarin een beschermingselement, gemaakt van een stevige foam. Bij een val wordt de klap gedempt en de kans op een kneuzing of breuk verkleint.

Ondersteunend ondergoed

Ondersteunend ondergoed voor stomapatiënten of bij gebruik van incontinentiemateriaal is vaak moeilijk te vinden. Voel je weer zelfverzekerd met het speciale steunondergoed van Comfortable.

Zooltjes

Zooltjes vormen zich naar de stand van je voet waardoor een natuurlijk ondersteunend voetbed ontstaat. Het biedt veel gezondheidsvoordelen, een betere pasvorm, ondersteuning en extra comfort.

Orthopedische slippers

Orthopedische slippers zijn ontworpen naar de behoefte van de voet en zorgen ervoor dat je lang kunt lopen zonder pijn te krijgen.  Ze dragen bij aan een correcte lichaamshouding en beïnvloeden je zenuwstelsel wat resulteert in een betere gezondheid, inclusief een verbeterde doorbloeding.