Sportcomfort

Beschermende en preventieve producten voor een actieve levensstijl

Toont alle 12 resultaten


Comfortabel sporten

Wie graag sport, kent het gevoel van vrijheid dat bewegen je geeft. En wie sport, weet waarschijnlijk ook hoe een blessure je genadeloos in deze vrijheid kan beperken. Toch zit het niet in onze aard om zomaar op te geven. Wanneer we sporten, verleggen we grenzen. Het kan immers altijd hoger, sneller en harder.

Voorkom blessures

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Onze sportcomfort producten zijn beschermend, om zo blessures preventief te vermijden.

Extra ondersteuning met een brace

Een brace biedt extra ondersteuning en helpt verrekkingen te voorkomen zonder de natuurlijke beweeglijkheid van de voet te belemmeren. Het vermindert pijn en bevordert herstel bij lichte verrekkingen.

Een verbeterde bloedsomloop met sportsokken

Vermoeide en zware benen tijdens het sporten zijn een bekend fenomeen. Naast dat het niet prettig is kan het voor blessures zorgen en je prestaties in de weg staan. Speciale sportsokken met compressie verbeteren de bloedsomloop in je benen. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd, wat spierpijn voorkomt.

Zooltjes voor sporters

Vele sporters gebruiken  Energy Soles voor de verbetering van hun prestaties en ter voorkoming van blessures. De zooltjes zorgen voor schopopvang waardoor spieren en gewrichten worden ontlast. De enorme schokopvang helpt om blessures te voorkomen.

Spierbalsems

Een goede warming-up en cooling down is essentieel om blessures te voorkomen. Onze Sporza Warming-Up crème vervangt de warming-up niet, maar biedt wel een goede ondersteuning. Onze Cooling-down showergel combineert een sterk verkoelende showergel met een milde shampoo. Het geeft je weer nieuwe energie na het sporten en voorkomt na-zweten. Ook de Sporza Spiergel mag niet ontbreken in je sporttas. Ideaal als snelle eerste hulp bij spierpijn, kneuzingen of blessures.