Zooltjes

Het dragen van zooltjes in je schoenen biedt veel gezondheidsvoordelen. Daarnaast zorgt het voor een betere pasvorm, ondersteuning en extra comfort.

Toont alle 2 resultaten

 19,95

Energy Soles van Comfortable

Onze Energy Soles vormen zich naar de stand van je voet waardoor een natuurlijk ondersteunend voetbed ontstaat dat te vergelijken is met blootvoets lopen op zand. De zooltjes zorgen voor schopopvang waardoor spieren en gewrichten worden ontlast. Dit voorkomt blessures en vermoeidheid. Proeven hebben uitgewezen dat de Comfort Energy Soles bij iedere neerkomende stap een gemiddelde schokreductie geeft van 100 Newton meer dan een normale zachte binnenzool. Deze enorme schokopvang helpt klachten aan o.a. de knie en rug te voorkomen.De Energy Sole kan gebruikt worden in diverse schoenen en voorkomt klachten aan gewrichten en spieren bij langdurig bewegen. Het materiaal neemt vocht op en ademt zodat je niet bang hoeft te zijn voor warme voeten of overmatig zweten.

Zooltjes voor diabetesklachten en hielspoor

Bij diabetesklachten verdeelt de Energy Sole druk over de gehele voet zonder oneffenheden. Ook bij hielspoor wordt pijn gereduceerd door de drukverdeling en verlicht de schokopvang pijnlijke klachten.