Equilibras Orthopedische e-flips

Equilibras

Het unieke Equilibras voetbed draagt bij aan een correcte lichaamshouding, verbetert het zenuwstelsel en maakt het dragen van slippers mogelijk voor iedereen.

 49,95

Wissen

Vermoeide voeten Equilibras is meer dan een gewone slipper of mode item . Met de orthopedische zool en voetondersteuning is Equilibras een van de weinige slippers die goed is voor je voeten! Het voetbed, waterafstotend en antibacterieel, houdt je voeten gezond en biedt ontspanning bij vermoeidheid.

Verbeterde gezondheid Gezondheidsvoordelen en ondersteuning voor het hele lichaam: Equilibras staat je bij. Het dragen van onze slippers heeft direct effect op je lichaam van hoofd tot teen. De orthopedische ondersteuning verbetert je houding, je manier van lopen op slippers en beïnvloed je zenuwstelsel wat resulteert in een betere gezondheid, inclusief een verbeterde doorbloeding.

Neurologische werking Je zet niet alleen meteen je lichaam aan het werk zodra je in je Equilibras stapt, maar ook je brein. De orthopedische zool imiteert natuurlijke oppervlakten die ons brein nodig heeft om voet intensiviteit te ontwikkelen en te behouden. De betere balans en houding die je hierdoor krijgt is van directe invloed op je gezondheid.

Geregistreerd als medisch klasse 1 hulpmiddel, download hier de flyer van de Equilibras slipper

Maat

, , , , , ,

kleur

, ,

FAQ

Kan iedereen op Equilibras lopen? Ja! Iedereen, dus óók als je hiervoor nooit op slippers hebt kunnen lopen. Sommige mensen hebben wel even aan de verlengde bandjes moeten wennen maar eenmaal gewend lopen ze zeer comfortabel.

Wat zijn nog meer Equilibras eigenschappen?
• Neuro-orthopedische voetzool
• Spierondersteuning
• Verbetert het zenuwstelsel
• Gaat “grijpen” tegen
• Voorkomt blessures
• Gaan lang mee
• Stabiliteit zonder spierinspanning

Maten

Maten bepalen

Meet je voet en kies de maat die het meeste overeenkomt met het gemeten aantal centimeters.
(bij twijfel eerder een grotere maat dan een kleinere maat)

Equilibras maatOpgemeten voetlengte
35/3623,6 cm
37/3824,9 cm
39/4026,2 cm
41/4227,6 cm
42/4328,2 cm
44/4529,5 cm
46/4730,9 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Equilibras Orthopedische e-flips” te beoordelen

Andere suggesties…

 19,95