Spring Sport and Prevention - Comfortable

Spring Sport and Prevention Progressieve compressie kousen

vanaf €12,95 inclusief B.T.W.

De Sport en preventielijn

De Sport, Support & Preventie collectie is ontworpen voor diegenen die een gezonde levensstijl nastreven. Sport en een actieve levensstijl zijn een must voor iedereen met een goede gezondheid. Maar ook voor mensen die een eenvoudige therapie zonder bijwerkingen nodig hebben, voor mensen met lichte kwalen, of voor hen die aan uiteenlopende symptomen lijden gerelateerd aan overbelasting, overgewicht en/of diabetes. Daarom lanceren wij een collectie die zowel gericht is op gezonde sporters, als op mensen die niet geheel fit zijn maar wel willen sporten en een actief leven willen leiden.

  • Verbeterde ondersteuning van de enkel en voetzool
  • Voorkomen van veel voorkomende voetklachten en ontstekingen aan de voet
  • Verbeterde bloedcirculatie en sneller herstel van de spieren
  • Schok absorptie bij hiel en tenen
  • Helpt verzwikkingen te voorkomen
  • Hoog draagcomfort

Structuur (A) is gemaakt van medische elastiek en is ingevoegd bij de voetboog, parallel aan de gewrichtsbanden van de boog welke het afrollen van de voet begeleiden. Het helpt blessures te voorkomen als gevolg van overgewicht, de meest voorkomende oorzaak van fasciitis plantaris: een zeer pijnlijke ontsteking die kan voorkomen bij mensen met overgewicht, zowel als bij sporters die hun lichaam overbelasten door overmatige training (fasciitis plantaris kan leiden tot hielspoor). De schokabsorptie structuren (B) bij de hiel en tenen verminderen de spanning op de Achilles pees resp. de extensorpezen en helpen ontstekingen te vermijden. Het elastische kruis systeem (C) of “X” systeem omvat en ondersteunt de enkel ter preventie van pijnlijke verrekkingen

Aanbevolen voor

Wandelen / Nordic Walking / Trekking /Tennis / Hardlopen / Wielrennen

De Spring revolution prevention socks short zijn in de volgende kleuren leverbaar

Spring Compression Socks Long


Niet zomaar een compressiekous

Structuur (A) is gemaakt van medische elastiek en is ingevoegd bij de voetboog, parallel aan de gewrichtsbanden van de boog welke het afrollen van de voet begeleiden. Het helpt blessures te voorkomen als gevolg van overgewicht, de meest voorkomende oorzaak van fasciitis plantaris: een zeer pijnlijke ontsteking die kan voorkomen bij mensen met overgewicht, zowel als bij sporters die hun lichaam overbelasten door overmatige training (fasciitis plantaris kan leiden tot hielspoor). De schokabsorptie structuren (B) bij de hiel en tenen verminderen de spanning op de Achilles pees resp. de extensorpezen en helpen ontstekingen te vermijden. Het elastische kruis systeem (C) of “X” systeem omvat en ondersteunt de enkel ter preventie van pijnlijke verrekkingen. De degressieve compressie op de kuit (D) verbetert de zuurstoftoevoer en vermindert daarmee vermoeidheid en versnelt de hersteltijd.

Spring Compression Sockszijn aanbevolen voor

Wandelen / Nordic Walking / Trekking /Tennis / Hardlopen / Wielrennen

De Spring Revolution Compression Socks Long zijn in de volgende kleuren leverbaar

Spring Diabetic Socks

Voor een sportief & actief leven met diabetes

De Diabetics Active lijn is speciaal ontwikkeld voor mensen die hun actieve levensstijl willen behouden terwijl ze door diabetes getroffen zijn en die, indien hun gezondheid dat toelaat, hun geliefde sporten willen blijven beoefenen. De producten zijn gemaakt van “actieve” garens zoals Crabyon (onttrokken uit krabscharen), resulterend in comfortabele en zachte sokken. De diabetische collectie voorkomt schaafwonden en blaren, twee van de grootste vijanden van de diabetische voet. Alle producten zijn bij de tenen afgewerkt door zeer dun, zacht, onzichtbaar en niet voelbaar breiwerk.

Schokabsorptie structuren, speciaal ontworpen en gepositioneerd (A), laten diabetici verschillende medium-intensiteit sporten beoefenen door reductie van het risico van verwondingen aan de huid (B). Het elastiek in de verbindingsnaad tussen teengedeelte en de sok is zodanig geplaatst, dat er geen direct contact met de huid is om wondjes aan het gevoeligste deel van de voet te voorkomen.

De Spring diabetische sokken blijven altijd fris en vrij van stank als gevolg van het innovatieve garen Crabyon (gemaakt van krabscharen), dat de verspreiding van bacteriën direct blokkeert. Chitosan, het belangrijkste element van Crabyon, heeft een hemostatische en verzachtende werking

Spring Diabetic Active Socks zijn aanbevolen voor

Wandelen / Nordic Walking / Trekking /Tennis / Hardlopen / Wielrennen

Spring Diabetic Socks zijn aanbevolen voor

Dagelijks gebruik en Wandelen

De Spring Diabetic Socks  zijn in de volgende kleuren leverbaar