Comfortable ontwikkelt innovatieve
producten en beschermt uw lichaam

Comfort Energy Soles

Comfort Energy Soles

De Comfort Energy Soles zijn gemaakt van een uniek material “Sands genaamd. Sands vormt zich naar uw voet waardoor een natuurlijk voetbed ontstaat, te vergelijken met lopen op het zand met je blote voeten.

Sporza Active Care

Sporza Active Care

Comfortable levert verzorgende en herstellende crème ter voorkoming of verlichting van blessures

Spring Prevention Socks

Spring Prevention Socks

Vanaf nu ook in de Benelux leverbaar. De Spring Progressieve Compressie Sock revolutie. Anders dan andere Compressiekousen

Spring Support Brace

Spring Support Brace

De Spring Support lijn ter voorkoming van blessures die ontstaan door voortdurende overbelasting

Equilibras™ e-flip™

Equilibras™ e-flip™

De enige platte teenslipper met orthopedisch ondersteuning en neurotische werking. In Europa geregistreerd als CE Klasse 1 medisch hulpmiddel

sportcare Nieuws

23 augustus 2016

Spring Revolution Socks

De Sport, Support & Preventie collectie is ontworpen voor diegenen die een gezonde levensstijl nastreven. Sport en een actieve levensstijl zijn een must voor iedereen met een goede gezondheid. Maar ook voor mensen die een eenvoudige therapie zonder bijwerkingen nodig hebben, voor mensen met lichte kwalen, of voor hen die aan uiteenlopende symptomen lijden gerelateerd aan overbelasting, overgewicht en/of diabetes. Daarom lanceren wij een collectie die zowel gericht is op gezonde sporters, als op mensen die niet geheel fit zijn maar wel willen sporten en een actief leven willen leiden.

Meer informatie over Spring Revolution Socks

 

9 juni 2016

Cindy Burger op Energy Soles naar de Top

Afgelopen week heeft Comfortable Sport Care een overeenkomst gesloten met Cindy Burger. Op dit moment staat Cindy op nr 159 van de wereldranglijst tennis en komt ook uit in het Nederlands FED cup team.  Cindy tennist al sinds haar 13e op de Comfort Energy Soles en gebruikt nu sinds kort ook onze Sporza Active Care artikelen.
Verder lezen

  • “If hip protectors would be distributed in care or nursing homes and the elderly would actively be encouraged to wear them, the number of hip fractures would go down by 40%. This is the conclusion of a scientist of Hamburg University.”

  • “Er zijn ook onderbroeken met beschermkussentjes bij de heupen: het kan veel ellende voorkomen”

  • “De broek heeft aan beide kanten een zachte verdikking die de val moet breken. Uit onderzoek in andere landen bleek dat de heupbroek effectief is en er relatief minder ouderen iets breken”