Orthopedische slippers

orthopedische slippers

Ervaar je wel eens pijn aan je voeten bij het dragen van slippers? Met Orthopedische slippers heb je daar geen last meer van! De orthopedische slippers van Equilibras zijn zo ontworpen dat zich aanpassen aan jouw voeten. Zo kun je langer op slippers lopen zonder last te krijgen van je voeten.

Maar wat is het verschil tussen normale en orthopedische slippers en wat zijn de voordelen van orthopedische slippers? We leggen het graag uit!

Wat zijn orthopedische slippers?

Orthopedische slippers zorgen voor een goede afwikkeling van elke stap en ondersteunt de voeten. De loophouding wordt hierdoor verbeterd waardoor problemen aan de voeten, benen en rug verminderen.

Op warme zomerdagen komt het voor dat je de hele dag op slippers loopt. Vaak merk je aan het einde van de dag dat je voeten rusteloos en vermoeid aanvoelen. Onze speciale slippers houden de voeten gezond en bieden ontspanning bij vermoeidheid.

Voordelen orthopedische slippers

Er zijn een aantal voordelen van de orthopedische slippers van Comfortable ten opzichte van normale slippers.

Een juiste houding

Goede slippers kunnen een wereld van verschil maken. Orthopedische slippers verbeteren de houding en het zenuwstelsel. Dit resulteert in een betere gezondheid, inclusief een verbeterde doorbloeding.

Houdt de voeten gezond

Onze slippers zijn waterafstotend en antibacterieel, waardoor voeten gezond blijven.

Neurologische werking

Goede slippers hebben niet alleen effect op het lichaam maar ook op het brein. De orthopedische zool imiteert het natuurlijke oppervlakten dat ons brein nodig heeft om de voetintensiviteit te ontwikkelen en te behouden. De betere balans en houding die hierdoor ontstaat is van directe invloed op je gezondheid.

Comfortable Orthopedische slippers

Bij Comfortable doen we er alles aan om bewegen comfortabeler te maken. Door constant te innoveren en te verbeteren willen we nieuwe kansen creëren en vrijheid teruggeven.

De Orthopedische slippers lopen lekker en zijn goed voor het lichaam. Gun je voeten het beste en bestel deze comfortabele slippers in onze webshop.

Bekijk de Orthopedische slippers