Spring Diabetici Sokken - Comfortable Nederland

Spring Diabetici sokken Naadloos ondersteunende diabetici sokken vervaardigd met Crabyon. Anti-bacterieel en Hemostatisch.

Vanaf € 13,95 inclusief B.T.W.

De Diabetics Active lijn is speciaal ontwikkeld voor mensen die hun actieve levenstijl willen behouden terwijl ze door diabetes getroffen zijn.

De producten zijn gemaakt van actieve garens zoals Crabyon (ontrokken uit krabscharen), resulterend in comfortabele en zachte sokken. De diabetische collectie voorkomt frictie en daarmee schaafwonden en blaren, twee van de grootste vijanden van de diabetische voet. Alle producten zijn bij de tenen afgewerkt door zeer dun, zacht, onzichtbaar en niet voelbaar breiwerk.

  • Hypoallergeen
  • Anti bacterieël
  • Ademend
  • Comfortabel
  • Schokdempend
  • Blaren vrij
  • Natuurlijk
  • In drie kleuren leverbaar

Belangrijkste kenmerken?

Schokabsorptie structuren, speciaal ontworpen en gepositioneerd (A), laten diabetici verschillende medium-intensiteit sporten beoefenen door reductie van het risico van verwondingen aan de huid (B). Het elastiek in de verbindingsnaad tussen het teengedeelte en de sok is zodanig geplaatst dar er geen direct contact met de huid is om wondjes aan het gevoeligste deel van de voet te voorkomen.

De Spring diabetische sokken blijven altijd fris en vrij van onaangename geuren dankzij het het innovatieve garen met Crabyon (gemaakt van krabscharen) dat de verspreiding van bacteriën direct blokkeert. Chitosan, het belangrijkste element van Crabyon heeft een hemostatische en verzachtende werking.

Toepassingen

Spring Diabetics Active sokken zijn  voor diverse toepassingen een comfortabele en ondersteunende oplossing.

Spring Diabetic Active

Voor de diabetici patiënt met een actieve levensstijl die indien hun gezondheid het toe laat hun geliefde sporten blijven beoefenen.

Spring Diabetic Socks short

Voor dagelijks en continu gebruik maar ook voor een stevige wandeling geschikt.

Spring Diabetic Socks Long

Voor dagelijks en continu gebruik maar ook voor  stevige wandeling geschikt.