Spring Diabetic Long

Spring Diabetici Sokken

Deze naadloze en ondersteunende sokken zijn speciaal ontwikkeld voor diabetici die hun actieve levensstijl willen behouden.

 15,95

Wissen

Deze lijn is ontwikkeld voor diabetici die hun actieve levensstijl willen behouden. De sokken zijn gemaakt van actieve garens waarin  o.a. ‘Crabyon’ is verwerkt. Crabyon wordt ontrokken uit krabscharen en zorgt voor comfort en zachtheid. Het materiaal voorkomt frictie en daarmee schaafwonden en blaren. De sokken zijn bij de tenen afgewerkt met zeer dun, zacht en niet voelbaar breiwerk. Speciaal ontworpen structuren laten diabetici verschillende sporten beoefenen op medium-intensiteit door het risico van verwondingen aan de huid te reduceren. Het elastiek in de verbindingsnaad tussen de teen en sok is zo geplaatst dat er geen direct contact met de huid is om wondjes te voorkomen. De sokken blijven fris en vrij van onaangename geuren dankzij Crabyon, wat de verspreiding van bacteriën direct blokkeert. Chitosan, het belangrijkste element van Crabyon, heeft een hemostatische en verzachtende werking.

Schokabsorptie structuren, speciaal ontworpen en gepositioneerd (A), laten diabetici verschillende medium-intensiteit sporten beoefenen door reductie van het risico van verwondingen aan de huid (B). Het elastiek in de verbindingsnaad tussen het teengedeelte en de sok is zodanig geplaatst dar er geen direct contact met de huid is om wondjes aan het gevoeligste deel van de voet te voorkomen.

Maat

, , ,

kleur

, ,

FAQ

Wat is Crabyon? Crabyon is een nieuw soort garen dat wordt onttrokken uit schaaldieren. Door de antibacteriële werking is de stof geschikt voor o.a. medische doeleinden en mensen met een gevoelige huid.

Kan ik alle sporten blijven beoefenen met deze sokken? Op medium-intensiteit kunnen veel sporten beoefend blijven worden, echter is dit per persoon afhankelijk. Overleg daarom met je behandelend arts of trainer om een persoonlijk advies te krijgen.

Maat tabel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spring Diabetic Long” te beoordelen

Andere suggesties…