Equilibras - Comfortable

Equilibras zorgt voor je lichaam

Slippers zijn niet goed voor je. Is dat een apart statement voor een slipper merk? Ja, maar we hebben het gezegd en we nemen we het niet meer terug. Vanuit deze overtuiging hebben we echter ook de oplossing voor iedereen die zoekende is naar slippers waar ze wél op kunnen lopen: Equilibras – ’s werelds enige slipper die goed voor je is!

We bewegen veel voor werk en in onze vrije tijd en daardoor leggen we in een heel leven gemiddeld zo’n 177.000 kilometer af. Maar ook langdurig stilstaan voor bijvoorbeeld werk vergt veel inspanning van je lichaam. Goed voor jezelf zorgen is dus geen bijzaak maar hoofdzaak, beginnend bij je voeten… en met Equilibras.

Vermoeide voeten

Equilibras is meer dan een gewone slipper of mode item om mee te flaneren door de stad. Met de orthopedische zool en voetondersteuning is Equilibras letterlijk de enige slipper ter wereld die goed is voor je voeten. Het voetbed, waterafstotend en antibacterieel, houdt je voeten gezond en biedt ontspanning bij vermoeidheid.

Verbeterde gezondheid

Gezondheidsvoordelen en ondersteuning voor je hele lichaam: Equilibras staat je bij. Het dragen van onze slippers heeft direct effect op je lichaam van hoofd tot teen. De orthopedische ondersteuning verbetert je houding, pas en zenuwstelsel wat resulteert in een betere gezondheid, inclusief cardiovasculair welzijn.

Neurologische werking

Je zet niet alleen meteen je lichaam aan het werk zodra je in Equilibras stapt, maar ook je brein. De orthopedische zool imiteert natuurlijke oppervlakten die ons brein nodig heeft om voetsensitiviteit te ontwikkelen en te behouden. De betere balans en houding die je hierdoor krijgt is van directe invloed op je gezondheid.

Meer Equilibras facts...

• Neuro-orthopedische voetzool
• Spierondersteuning
• Verbetert het zenuwstelsel
• Gaat “grijpen” tegen
• Voorkomt blessures
• Gaan lang mee
• Stabiliteit zonder spierinspanning

Naar bestellen