Een tevreden klant - Comfortable
Een tevreden klant

Een tevreden klant

Beste Hip protector

Graag wil ik u laten weten hoe uw produkt mij bevalt.

Als gevolg van een val met skieen twee jaar terug heb ik een behoorlijk blijvend letsel aan mijn rechterheup opgelopen. Skiën blijft echter een favoriete bezigheid en wordt toegestaan door mijn fysiotherapeut.  Echter: ik heb daardoor wel een flinke valangst opgelopen, waardoor ik nogal verkrampt ski: altijd weer bang om op die heup te vallen.

Deze wintersport vakantie heb ik dus geskied met de heupprotector: al was het alleen maar om me wat meer zeker te voelen.

Totaal onverwacht ( binding niet goed dicht) ben ik met een enorme klap op mijn andere heup gevallen. Grote schrik en ik was benauwd voor ( blijvend) letsel: ook aan die kant. Ik was echt verbaasd door de prima werking van de protector!  Geen centje pijn en niks aan de hand met mijn heup. Kortom: ik was reuzeblij dat ik die protectors droeg en kan het iedereen aanraden die met enige valangst op de ski‘s stapt.Het werkt echt heel goed.

Groet

Stella verhagen