Diabetes sokken

Op zoek naar diabetes sokken? De voeten van mensen met diabetes zijn extra gevoelig voor wondjes en bacteriën. Goede verzorging van de voeten is dus extra belangrijk. De diabetes sokken van Comfortable zijn speciaal ontworpen voor diabetici die hun actieve levensstijl willen behouden.

Waarom diabetes sokken?

Mensen met diabetes zijn vatbaarder voor infecties en wondjes doordat bloedvaten en zenuwstelsels beschadigd kunnen raken. Hierdoor wordt de bloedsomlook verstoort en is er een grotere kans op wondjes en blaren. Bovendien genezen wonden minder snel.

Wanneer een wond zich op of bij de voet bevindt kan het dragen van sokken zeer oncomfortabel zijn. Speciale sokken bieden extra comfort en verkleinen de kans op wondjes op de voet. Zo kunt u uw actieve levensstijl behouden.

Wat zijn diabetes sokken?

De diabetes sokken van Comfortable zijn gemaakt van actieve garens waarin crabyon is verwerkt. Dit materiaal heeft een antibacteriële werking en houdt de sokken fris en vrij van nare geurtjes waardoor bacteriën geen kans krijgen. Tevens maakt dit materiaal de sokken extra zacht en comfortabel waardoor schaafwonden en blaren kunnen worden voorkomen. Bij het ontwerpen van de sokken is er ook gedacht aan de structuur van de sok. De sokken zijn bijvoorbeeld bij de tenen zo afgewerkt dat de naad niet voelbaar is.

Typen diabetes sokken

Bij Comfortable hebben we meerdere diabetes sokken. Zo heeft u de keuze uit:

Lage diabetes sokken
Hoge diabetes sokken
Sport diabetes sokken

 

Beschermende voetcrème

Onze voetcrème biedt extra bescherming en houdt de voeten fris en droog. Het voorkomt de verweking van de huid waardoor er minder kans is op blaren en wondjes. Tevens beschermt onze voetcrème tegen voetschimmel door de antibacteriële werking.

Comfortable diabetes sokken

Met onze diabetes sokken houdt u de mogelijkheid om een actief leven te leiden ondanks de beperkingen van diabetes. Bestel onze sokken gemakkelijk en snel in onze webshop.

Bij Comfortable doen we er alles aan om bewegen comfortabeler te maken. Door constant te innoveren en te verbeteren willen we nieuwe kansen creëren en vrijheid teruggeven.

 

Bekijk alle heupbeschermers