Actueel

15 januari 2018

Een tevreden klant

Beste Hip protector

Graag wil ik u laten weten hoe uw produkt mij bevalt.

Als gevolg van een val met skieen twee jaar terug heb ik een behoorlijk blijvend letsel aan mijn rechterheup opgelopen. Skiën blijft echter een favoriete bezigheid en wordt toegestaan door mijn fysiotherapeut.  Echter: ik heb daardoor wel een flinke valangst opgelopen, waardoor ik nogal verkrampt ski: altijd weer bang om op die heup te vallen.

Deze wintersport vakantie heb ik dus geskied met de heupprotector: al was het alleen maar om me wat meer zeker te voelen.

Totaal onverwacht ( binding niet goed dicht) ben ik met een enorme klap op mijn andere heup gevallen. Grote schrik en ik was benauwd voor ( blijvend) letsel: ook aan die kant. Ik was echt verbaasd door de prima werking van de protector!  Geen centje pijn en niks aan de hand met mijn heup. Kortom: ik was reuzeblij dat ik die protectors droeg en kan het iedereen aanraden die met enige valangst op de ski‘s stapt.Het werkt echt heel goed.

Groet

Stella verhagen

23 augustus 2016

Spring Revolution Socks

De Sport, Support & Preventie collectie is ontworpen voor diegenen die een gezonde levensstijl nastreven. Sport en een actieve levensstijl zijn een must voor iedereen met een goede gezondheid. Maar ook voor mensen die een eenvoudige therapie zonder bijwerkingen nodig hebben, voor mensen met lichte kwalen, of voor hen die aan uiteenlopende symptomen lijden gerelateerd aan overbelasting, overgewicht en/of diabetes. Daarom lanceren wij een collectie die zowel gericht is op gezonde sporters, als op mensen die niet geheel fit zijn maar wel willen sporten en een actief leven willen leiden.

Meer informatie over Spring Revolution Socks

 

9 juni 2016

Cindy Burger op Energy Soles naar de Top

Afgelopen week heeft Comfortable Sport Care een overeenkomst gesloten met Cindy Burger. Op dit moment staat Cindy op nr 159 van de wereldranglijst tennis en komt ook uit in het Nederlands FED cup team.  Cindy tennist al sinds haar 13e op de Comfort Energy Soles en gebruikt nu sinds kort ook onze Sporza Active Care artikelen.
Verder lezen