Actueel

Spring cover

23 augustus 2016

Spring Revolution Socks

De Sport, Support & Preventie collectie is ontworpen voor diegenen die een gezonde levensstijl nastreven. Sport en een actieve levensstijl zijn een must voor iedereen met een goede gezondheid. Maar ook voor mensen die een eenvoudige therapie zonder bijwerkingen nodig hebben, voor mensen met lichte kwalen, of voor hen die aan uiteenlopende symptomen lijden gerelateerd aan overbelasting, overgewicht en/of diabetes. Daarom lanceren wij een collectie die zowel gericht is op gezonde sporters, als op mensen die niet geheel fit zijn maar wel willen sporten en een actief leven willen leiden.

Meer informatie over Spring Revolution Socks

 

Cindy Burger-Energy Soles

9 juni 2016

Cindy Burger op Energy Soles naar de Top

Afgelopen week heeft Comfortable Sport Care een overeenkomst gesloten met Cindy Burger. Op dit moment staat Cindy op nr 159 van de wereldranglijst tennis en komt ook uit in het Nederlands FED cup team.  Cindy tennist al sinds haar 13e op de Comfort Energy Soles en gebruikt nu sinds kort ook onze Sporza Active Care artikelen.
Verder lezen

stoma_unisex_boxer_4

16 februari 2016

Nieuw in het assortiment “Comfort Support Wear”

Comfortable antibacterieel en ondersteunend ondergoed is volledig elastisch en heeft een perfecte pasvorm op het lichaam zowel voor mannen als voor vrouwen. Uitermate geschikt voor Stoma patiënten vanwege de hoge elastische tailleband waardoor het stoma zakje op zijn plaatst blijft en ongewild loskoppelen voorkomt.
Verder lezen